Elverum Oker Igjen
Region Sør-Østerdal

Elverum øker igjen

Elverum hadde en boligprisvekst på åtte prosent i tredje kvartal, opp fra seks prosent i andre kvartal,viser Eiendom Norges fylkesrapport. Boligkjøperne lar seg imidlertid ikke stresse av prisveksten.

Elverum Thomas
Region Sør-Østerdal

Elverum øker mens Norge faller

Elverum var en av 23 kommuner med prisvekst på boliger i tredje kvartal, mens 79 av 106 kommuner hadde prisfall.

Faerre Boliger Til Salgs
Region Hamar

Færre boliger til salgs

Hedmark og Oppland hadde henholdsvis 14,7 og 19 prosent færre boliger til salgs ved utgangen av september, enn på samme tid i fjor.

Elverum Thomas
Region Sør-Østerdal

Flere boligsalg demper prisvekst

Antall bruktboliger til salgs i Elverum er tilbake på normale nivåer etter å ha vært på lave nivåer siden oktober i fjor.

Camilla 3 Web
Region Gjøvik

Flest boliger til salgs siden 2010

Ved utgangen av august var det flere bruktboliger til salgs på Gjøvik enn på samme tid siden 2010. Det skjer etter at det har vært rekordlavt antall boliger til salgs i byen siden tidlig i 2015.

Hedmark Konjunktur
Region Hamar

Hedmarken stiger mens Norge faller

Hedmarken med Stange, Løten og Hamar i spissen opplever stigende boligpriser, mens størsteparten av Norge har prisfall. Stange hadde landets andre høyeste prisvekst i forrige kvartal med 2,1 prosent.

Elverum Thomas
Region Sør-Østerdal

Høyeste prisvekst siden 2007

I forrige kvartal hadde Elverum en årsvekst i boligprisene på 12,2 prosent. Det er den høyeste veksten siden andre kvartal 2007, i følge tall fra Eiendom Norges fylkesrapport.

Kongsvinger Ny
Region Kongsvinger

Kongsvinger på femteplass i Norge

Kongsvinger hadde Norges femte høyeste prisvekst på boliger det siste året. Kongsvinger er en av 23 kommuner med prisvekst i forrige kvartal, mens boligprisene raser i store deler av landet.

Boligboom I Kongsvinger
Region Kongsvinger

Ny boligboom i Kongsvinger

Kongsvingers boligpriser gjorde enda et nytt hopp i forrige kvartal, til 11 prosent prisvekst det siste året. Kun Hamar har høyere prisvekst blant de større kommunene i Hedmark.

Hamar Stein Olav
Region Hamar

Ny vekstrekord i Hamar

Hamar har satt enda en ny vekstrekord for boligpriser med en årsvekst på 13,8 prosent i forrige kvartal, ifølge Eiendom Norges fylkesrapport.

Innlandet Magnus
Region Innlandet

Oslo løfter Innlandet

Gjøvik har klart høyest vekst i boligprisene i Innlandet fulgt av Jevnaker, Vestre Toten, Kongsvinger og Hamar. EiendomsMegler 1 Hedmark mener Oslo-effekten nå gjør seg gjeldende også i Innlandet.

Raymond Borettslag Ii Web
Region Kongsvinger

Rekordfå boliger til salgs i Kongsvinger

Ved utgangen av august var det kun 27 bruktboliger til salgs i Kongsvinger, noe som er historisk lavt.

Par P Visning 1
Region Innlandet

Salgsboom uten prisfrykt

Det har vært en sterk vekst i antall bruktboliger til salgs i Hedmark og Oppland, men det kan ikke sammenlignes med Oslo.

Gjovik Camilla
Region Gjøvik

Sunnere marked i Gjøvik

Gjøvik fikk et lite fall i boligprisene i tredje kvartal. EiendomsMegler 1 Gjøvik mener dette er en naturlig korreksjon.

Tidenes Hurtigste Hamar Salg
Region Hamar

Tidenes hurtigste Hamar-salg

Hamars boligmarked slo tilnærmet alle rekorder i tredje kvartal med tidenes andre høyeste registrerte prisvekst, og tidenes hurtigste salg.

Glmdalen Nes Raymond
Region Kongsvinger

Tidenes hurtigste Kongsvinger-salg

Aldri tidligere har Kongsvingers boliger blitt solgt så fort som i forrige kvartal. 60 prosent av boligene ble solgt dagen etter visning, viser EiendomsMegler 1 Kongsvingers hurtigsalgsindikator.

Gjovik Camilla
Region Gjøvik

Tidenes prisvekst i Gjøvik

Gjøvik hadde en årsvekst i boligprisene på 18,8 prosent i fjerde kvartal. Det var fjerde høyest i landet, i følge Eiendom Norges fylkesrapporter.

Heidi Eiendoms Megler 1 Brumunddal
Region Hamar

Tidenes salgsboom i Ringsaker

Det har aldri tidligere vært registrert flere bruktboliger til salgs i Ringsaker enn akkurat nå. Også i Stange og Hamar har det vært et oppsving i antall boliger til salgs.

Magnus Aasen En Web
Region Hamar

Utflating i Hedmark og prisfall i Oppland

Det var utflating i boligprisene i Hedmark og prisfall i Oppland i tredje kvartal. Prisutviklingen i Innlandet er vesentlig bedre enn i Oslo og Akershus, som opplever kraftig prisfall.

Vestre Toten
Region Gjøvik

Vestre Toten går rett til topps

Vestre Toten hadde rekordhøy boligprisvekst med 15,3 prosent i tredje kvartal, og øker nå mer enn Gjøvik med 13,8 prosent, viser Eiendom Norges fylkesrapport.