1000310403

Innlandet

Aktuelt fra Innlandet

Bilde Krabat
Region Innlandet

Fra sjokk og fortvilelse til suksessfull gründerbedrift

Hver dag blir det født små barn som viser seg å ha utfordringer som fort kan gjøre at de havner utenfor det sosiale liv. Behovet for hjelpemidler som forenkler muligheten til å delta i lek og omgang med andre barn, ble utgangspunktet for gründerbedriften Krabat.

Tastatur Hender
Region Innlandet

I 2017 netthandla kvinner for første gang mer enn menn

Nordmenn handler mer på nett enn noen gang. Og Innlandet er intet unntak. Sammenlignet med i 2016 var det en vekst på 13 prosent i 2017, og damene handler nå mer enn gutta.

Dsc1516 Feral Provebilder
Region Innlandet

Bedriftene forventer mer lønnsomhet i 2018

Næringslivet i Hedmark og Oppland forventer økt lønnsomhet, men vil ikke øke bemanning og investeringer mye. Blant forbrukerne svarer åtte av ti i Hedmark og Oppland at de tror husstandens økonomi enten blir bedre eller som før det kommende året.

Digitalisering Landbruk
Region Innlandet

Bønder på produktivitetstoppen

Norske bønder ligger på tredjeplass i økt produktivitet blant alle norske hovednæringer siste ti år. En digital landbruksrevolusjon kan øke produktiviteten ytterligere de neste årene.

Illustrasjonsbilde Konjunkturer
Region Innlandet

Positiv utvikling i økonomien

ANALYSE: Næringslivet i Innlandet rapporterer om økt aktivitet i første halvår av 2017 og forventer videre vekst i produksjonen de neste tre månedene.

Digitization 2781423 1920
Region Innlandet

Digitalisering gir nye muligheter i Innlandet

LEDER:"Digitaliseringen skaper både muligheter og utfordringer. Den endrer konkurransevilkårene i ulike markeder og åpner for nye regionale rammevilkår."