Innlandet

Aktuelt fra Innlandet

2 Ydalir 9513
Region Sør-Østerdal

Bygger klimanøytralt på hjemmebane

Færre selskaper i byggebransjen på Østlandet vurderer miljø- og klimaarbeid som strategisk viktig enn for næringslivet samlet. Det klimanøytrale Ydalir-prosjektet i Elverum vil bidra til styrket miljøsatsing i eiendomssektoren.

Klimakuer Ingress Konjunktur
Region Hamar

Klimakyr skal slippe ut mindre metangass

Avls- og genetikkselskapet Geno skal utvikle "klimakyr" som raper 20 prosent mindre metangass. Hele 59 prosent av bedriftene på Østlandet vurderer klima- og miljøarbeid som strategisk viktig, viser ny undersøkelse i SpareBank 1 Østlandets konjunkturbarometer.

Holvik
Region Oslo og Akershus

Derfor kan den økonomiske krisen i Tyrkia påvirke Østlandet

Det er langt til strendene i Alanya, men ikke lenger enn at nordmenn snart vil kunne merke den økonomiske krisen i Tyrkia på kroppen.

Norse Metall 227 750X380
Region Innlandet

Innovasjon reddet 17 arbeidsplasser

Norse Metal i Elverum har reddet 17 arbeidsplasser og skapt 8 nye ved hjelp av innovasjon. Oppland og Hedmark kommer på henholdsvis tredje- og sjetteplass i produkt- og prosessinnovasjon, i følge en ny rapport utført for SpareBank 1 Østlandets konjunkturbarometer.

Tretopphytter 4
Region Innlandet

Hedmark-bedrifter på Europa-toppen i sosiale medier

Bedrifter i Hedmark ligger helt i Europa-toppen i bruk av sosiale medier, viser en ny analyse fra SpareBank 1 Østlandet konjunkturbarometer. Tretopphyttene AS i Ringsaker gir sosiale medier mye av æren for bedriftens suksess.

Digitization 2781423 1920
Region Innlandet

ANALYSE: Varehandel og reiseliv topper i sosiale medier

Norske bedrifter har Europas største tilstedeværelse i sosiale medier, kun slått av Malta. En ny analyse gjort for SpareBank 1 Østlandets konjunkturbarometer viser at bedrifter innen reiseliv og varehandel i størst grad tar i bruk sosiale medier.