1000310403

Innlandet

Aktuelt fra Innlandet

Norse Metall 227 750X380
Region Innlandet

Innovasjon reddet 17 arbeidsplasser

Norse Metal i Elverum har reddet 17 arbeidsplasser og skapt 8 nye ved hjelp av innovasjon. Oppland og Hedmark kommer på henholdsvis tredje- og sjetteplass i produkt- og prosessinnovasjon, i følge en ny rapport utført for SpareBank 1 Østlandets konjunkturbarometer.

Tretopphytter 4
Region Innlandet

Hedmark-bedrifter på Europa-toppen i sosiale medier

Bedrifter i Hedmark ligger helt i Europa-toppen i bruk av sosiale medier, viser en ny analyse fra SpareBank 1 Østlandet konjunkturbarometer. Tretopphyttene AS i Ringsaker gir sosiale medier mye av æren for bedriftens suksess.

Digitization 2781423 1920
Region Innlandet

ANALYSE: Varehandel og reiseliv topper i sosiale medier

Norske bedrifter har Europas største tilstedeværelse i sosiale medier, kun slått av Malta. En ny analyse gjort for SpareBank 1 Østlandets konjunkturbarometer viser at bedrifter innen reiseliv og varehandel i størst grad tar i bruk sosiale medier.

Stange
Region Hamar

Stange og Hamar på norgestoppen

Stange har landets tredje høyeste vekst i boligpriser det siste året, mens Hamar er på tiendeplass i Norge for forrige kvartal.

Elverum Over
Region Sør-Østerdal

Stabil prisvekst i Elverum

Elverum hadde åttende kvartal på rad med vekst i boligprisene i fjerde kvartal. Mens 82 av 106 kommuner hadde prisfall i forrige kvartal, var Elverum en av 23 kommuner med prisvekst.

Hedmark Oversikt
Region Kongsvinger

Kongsvinger topper siste fem år

Kongsvingers boligpriser har steget over 50 prosent siste fem år, som er høyest i Norge. Det vil si at en bolig som kostet to millioner for fem år siden, normalt skal koste tre millioner i dag.