Her er nye Mrs. Sentrum

Monica Haugan er Hamars nye Mrs. Sentrum som hovedeier og styreleder i Utstillingsplassen Eiendom. Hamar sentrum opplever sterk befolkningsvekst mye takket være Utstillingsplassens mange nye boliger.

Scroll eller bruk piltastene for å lese

Fortetting i "urbane Hamar"

Monica Haugan og administrerende direktør Tron Sanderud i Utstillingsplassen Eiendom har stor tro på sterk vekst i Hamar i årene som kommer. Et prosjekt med nye sentrumsboliger er på trappene i Vestbyen kvartal. 

Gammel melkefabrikk i ny drakt

Utstillingsplassen Eiendom har rehabilitert lokalene til den gamle Nestlé-fabrikken i Hamar sentrum. Her er det blitt næringslokaler. Nå står nye leilighetsprosjekter for tur.

Vil bygge opp mot 1000 nye sentrumsboliger

Et lite steinkast fra melkefabrikken skal det bli leiligheter med gangavstand til byens kulturtilbud og restauranter. Utstillingsplassen forventer å bygge opp mot 1000 leiligheter i Hamar innen 2030. 

Kvinne i sentrum

Utstillingsplassen Eiendom har hovedkontor i Hamar. Den nye hovedeieren og styreleder Monica Haugan (midt på bildet) sier de ønsker å forbli et selskap med hovedkontor i Hamar, med virksomhet over store deler av landet.

Indrefiléten på Tjuvholmen 

Området på Tjuvholmen ligger flott til ved Mjøsa. Også her planlegges det leiligheter. Nye tall viser en befolkningsvekst på 1,5 prosent i Hamar det siste året. Hvis veksten fortsetter til 2040 blir det 43.000 innbyggere i Hamar.